Anbefalinger

Anbefalinger

Zen architects er stolte af at kunne samle på tilfredse kunder og vandt i 2019, 2020 og 2021 prisen som årets rådgiver i Hovedstadsområdet. 

Nedenstående er udtalelser fra vores tidligere kunder:

Renovering af typehus

Vi overtog et ældre typehus og kontaktede Henriette for at få hjælp fra en arkitekt til forvandle huset til en moderne lys villa. Huset skulle passe til vores families behov og have en fleksibilitet så vi vil kunne blive boende mange år ind i fremtiden. Vi sætter stor pris på de forskellige muligheder arkitekten præsenteret os for. Kreative og smukke løsninger som gør vores hjem unikt og til et sted familien både kan samles og fordybe sig hver især.

Kasper Poulsen, august 2021

Indretning af kontor

Det er med stor glæde, at jeg skriver denne anbefaling af Henriette Reinwald fra Zen architects, som har stået for nyindretningen af vores kontorlokaler her hos Håndværker.dk. Henriette fik den opgave at “tage os et nyt sted hen”. Vi havde som virksomhed brug for at tage det næste skridt i retningen af at være en moderne virksomhed og skabe et match mellem vores identitet og vores lokaler – dette bl.a. med formålet om at tiltrække de rigtige medarbejdere og samarbejdspartnere, samt for at skabe et inspirerende arbejdsmiljø. Henriette er en drøm at arbejde sammen med. Hendes nærvær og tilstedeværelse gennem hele processen har sikret, at vi har kunnet overlade projektet trygt til hende. Hun formåede at sætte sig ind i vores situation og identitet, og via en kombination af feng shui og dygtigt arkitektarbejde er resultatet blevet ganske overvældende og aldeles tilfredsstillende. Henriette løste opgaven til perfektion, og i dag fremstår vores lokaler super skarpe, attraktive og i harmoni med omgivelserne og vores virksomhedsidentitet.

Thorsten Olsen, Marketing og kommerciel direktør i Håndværker.dk, august 2020

Ombygning

Henriette lavede tegninger til hvordan vi kunne udnytte pladsen bedre i en del af vores hus og minimere unødvendig spildplads. Det blev en rigtig fin løsning til værelse med direkte adgang til rummeligt badeværelse og walk-in garderobe. Den nye planløsning skaber både øget velvære og bedre mulighed for at holde orden. Vi kan varmt anbefale andre at få Henriette til at rådgive om gode planløsninger.

Line Lindqvist, juni 2020

Myndighedsprojekt tilbygning

Henriette Reinwald er en dygtig arkitekt, som har hjulpet os med arkitekturtegninger i relation til en ombygning på huset. Vi har været meget glad for Henriettes hjælp. Hun forstod vores behov og har været meget hjælpsom i hele processen.

Farzin Datsetan, maj 2020

Cykelområde under bygning

I boligforeningen V-huset har vi behov for et større område med aflåst cykelparkering. Da det er vigtigt for os at cykelparkeringen kommer til at passe ind i bygningens arkitektur fik vi hjælp fra Henriette til at lave forskellige forslag og visualiseringer af hvordan det kunne se ud. Forslagene var rigtig flotte og havde en transparens der passer godt til vores bygning. Og vi skulle ikke vente længe på forslagene. Vi er meget tilfredse med Henriettes hjælp.

Peter Thøgersen, maj 2020

Tilbygning

Henriette udarbejdede et rigtig fint skitseprojekt. Vi var glade for den løbende sparring og dialog. Vi kunne sagtens finde på at indgå samarbejde igen.

Eike Marie Aalling, maj 2020

Haveanlæg

Jeg mødte Henriette ved vores nybyggede hus. Hun var punktlig og meget imødekommende. Hun lyttede til vores behov, skrev en masse ned undervejs og lovede at vende tilbage inden for nærmeste fremtid. Hun gjorde som lovet og har tegnet en fin tegning over vores nye have. Masser af detaljer så det er let for anlægsgartneren at lave en smuk have til os. Det har alt i alt været en super god oplevelse og jeg kan til hver en tid anbefale andre at benytte Henriettes kompetencer.

Louise Kamby, april 2020

Tilbygning

Skitsetegninger til tilbygning. Henriette Reinwald lavede nogle fine tegninger til vores kommende tilbygning, som vi glæder os meget til. Vi kan varmt anbefale hendes arkitekt hjælp.

Annika Kruse, april 2020

Tilbygning

Henriette Reinwald hjalp os med at lave skitseprojekt til vores kommende tilbygning, vi er meget tilfreds med med arbejdet og hun gjorde man følte sig i trygge hænde. Hun lavede hurtigt de rettelser vi havde undervejs. Dejligt at alle aftaler blev overholdt. Kan klart anbefale at bruge Henriette til andre.

Laila Tordrup, april 2020

Forhave og carport

Tegninger til ny carport og skur, belægning samt udgravning til etablering af ny kælderindgang.

Anette Adelsbøll, april 2020

Tilbygning

Det har været yderst positiv oplevelse at få lavet skitser og tegner til vores tilbygning af Henriette. Dialogen har været rar og inkluderende hele vejen igennem processen.

Khalil Ahmed, april 2020

Gårdrenovering i karré

Jeg har fået en absolut professionel hjælp til indretning af nyt gårdmiljø i vores ejendom. Imødekommende og venlig behandling, og ideoplæg / tegninger der kan bruges til det videre arbejde.

Kate Løwe, december 2019

Tilbygning

Henriette Reinwald hjalp os med at lave skitseprojekt til vores kommende tilbygning – til vores fulde tilfredshed. Klar anbefaling herfra.

Nick Winther, december 2019

Kontorindretninger

Henriette Reinwald har leveret en super professionel og kompetent arkitekt hjælp til mange af vores store erhvervskunder. Til stor tilfredshed hos både os og vores kunder. Jeg kan varmt anbefale Henriette, som altid sætter stor ære i at levere arkitektydelser i høj kvalitet og forstå bygherrens behov og ønsker.

Thomas Foxby-Jacobsen Afdelingschef DEAS bygherrerådgivning, oktober 2019

Ombygning

Vi havde brug for råd og vejledning i forbindelse med istandsættelse og ombygning af villa i Rungsted. Henriette var meget inspirerende og kom med ideer vi ikke selv kunne have fundet på. Vi have et rigtig godt samarbejde og er meget glade for det færdige resultat.

Danny Støjholm, august 2019

Villa

Arkitekt Henriette Reinwald kan klart anbefales! Hun imødekom alle vores idéer og forslag til byggeriet og løste enhver problemstilling i forhold til byggetilladelse og nedrivnings tilladelse. Det gik hurtigt og effektivt.

Nichlas J. Sørensen, august 2019

Tilbygning

Har fået udarbejdet/tegnet en rigtig flot løsning på ny tilbygning til vores hus . Kan klart anbefales herfra

Jimmy Bøgelund, august 2019

Ombygning og nyt tag

Henriette producerede en række forskellige løsningsforslag til projektet, ud fra de ønsker og tanker jeg selv havde gjort mig forinden. Det viste sig dog hurtigt, at et par andre, og meget kompetente, øjne på sagen fremkom med den helt rigtige løsning. Løsningen blev illustreret og Henriette stod for korrespondance med Kommunen samt efterfølgende indhentning af endelig byggetilladelse. Henriettes sans for detaljer samt skarpe syn for helheden gav den helt rigtige løsning på projektet, og jeg vil til enhver tid anbefale hende til andre.

Kim Nielsen, august 2019

Annex

Jeg kan helt klart anbefale, Henriette. Hun har været super lyttende, kreativ og hjælpsom i vores proces. Ydermere er hun tryg at have ved roret i hele processen.

Caroline Bang, april 2020

Udnyttelse af tagetage

Vi har med stor succes brugt Henriette som arkitekt flere gange. Den ene gang fik vi hjælp til at optimere pladsen på vores første sal, så der kunne blive plads til et ekstra værelse. Den anden gang tegnede hun hvordan en uudnyttet tagetage kunne benyttes. Med Henriettes hjælp og kreativitet har vi fået plads til at blive boende i vores hjem samtidig med at vores hus er blevet potentielt mere attraktivt på boligmarkedet. Henriette er god til at se nye muligheder, en nem, åben og lyttende samarbejds partner. Hun forstår at se behovene fra kundens side og løser opgaverne til aftalt deadline. Vi kan på det varmeste anbefale hendes kompetencer, og vil til enhver tid bruge hende igen.

Susanne Pedersen, juli 2019

Klar til salg

Huset skal sælges, og vi havde ikke selv overskud og indsigt til, at få det salgsklart. Vi fik anbefalet at benytte arkitekt Henriette Reinwald. Nu kom der gang i oprydning, frasortering og forskønnelse af vores noget overfyldte 70er hus. Hendes indsats var rigtig god. Det blev gjort både med empati, lidt hård hånd, og med viden om, hvad der skal til for at processen kan lykkes. Vi kan kun anbefale andre, som står for at skal sælge hus, at benytte arkitekten.

Kurt Hansen, juli 2019

[instagram-feed]