Ydelser erhverv

Ydelser erhverv

Hos Zen architects får I tæt dialog med arkitekten, der kan omsætte jeres visioner og behov til en funktionel og æstetisk løsning. I får overblik over hvilke processer I skal igennem og vælger selv hvor langt I vil gå. Nogle kunder har blot brug for en indretningsarkitekt til at give et indledende kreativt indspark i form af et skitseprojekt samt indretningstips og idéer til at skabe et godt arbejdsmiljø, mens andre finder tryghed i at have arkitekten med hele vejen igennem processen.

Kontorindretning

Der er stor forskel på, hvordan et kontor skal indrettes afhængig af om virksomheden er baseret på internationalt samarbejde, om den er i start-up fasen, om den bygger på fortidens grundlæggers renommé, om det er en kreativ branche eller om det er kommunikationsbranchen. Det er lige præcis denne identificering af virksomheden, der gør at Feng Shui kan gøre en forskel for virksomhedens succes. Zen architects kan meget præcist gå ind og skabe optimal grobund for det, der er vigtigt for din virksomhed så virksomheden har de bedste forudsætninger for succes, og så jeres medarbejdere trives optimalt.

Vi har stor erfaring indenfor kontorindretning. Indledningsvist laves en analyse af, om der i den pågældende ejendom er plads nok til de ønskede antal arbejdspladser og funktioner. Der skal være tilstrækkeligt med plads, dagslys og udsyn fra den enkelte arbejdsplads samtidig med at flugtvejsforholdene skal være i orden.  Ud fra en space plan analyse af virksomhedens struktur, funktioner og arbejdsgange laves herefter et indretningsforslag der tager højde for virksomhedens forskellige gruppers behov og indbyrdes relationer. I får konkrete forslag til møblering, materialer og farver og vi sørger for at indretningen udføres, så kontoret er indflytningsklart.

Zen architects giver dig professionel rådgivning om ombygning og indretning.

Indretning af institutioner og pleje

Zen architects rådgiver om hvordan rum kan indrettes for at få en positiv effekt på rummets brugere. Vi ved at steder hvor vi opholder os længere tid påvirker, hvordan vi har det. Vi kender til farvernes påvirkning af sindstilstanden, at dårlig akustik kan gøre os irritable og at lyde som rislende vand kan virke beroligende. 

Indretningen i en børnehave skal f.eks. både have områder der appellerer til fordybelse, kreative sysler, fysisk leg og sociale møder. Dette gøres på baggrund af en Feng Shui analyse af hvilke områder der har den optimale kompasretning for den funktion man ønsker. Herefter indrettes med de farver, former og materialer der understøtter den funktion området skal have.

Zen architects giver dig professionel rådgivning om ombygning og indretning.

[instagram-feed]