ARKITEKTUR DU TRIVES I

SKAL DIN VIRKSOMHED FLYTTE ELLER OMORGANISERE?

Har din virksomhed de nødvendige rammer for at performe bedst muligt? Måske skal den flytte i nye lokaler eller omorganisere.

Det har stor betydning, hvordan du udnytter virksomhedens kvadratmeter for at skabe en arbejdsplads, der trives og performer optimalt.

Hos Zen architects hjælper vi med at matche arbejdspladsens fysiske ramme med de behov, den skal opfylde. Ud fra en holistisk tankegang, hvor nordisk arkitektur smelter sammen med asiatiske Feng Shui-principper, kan vi skabe gavnlig energi på arbejdspladsen.

God akustik og fleksible arbejdspladser

Trænger din virksomhed til forandring, hjælper vi med at optimere pladsen med fleksible arbejdspladser og rum til uformelle møder. I storrumsmøder eller andre større lokaler er det vigtigt med en god akustik, så trivsel og produktivitet øges.

Alt sammen sikrer de funktionelle rammer omkring virksomhed og medarbejdere.

Virksomhedens nøglemedarbejdere performer bedst i bestemte områder

Du og dine medarbejdere påvirkes intuitivt af jeres omgivelser. Feng Shui handler om at udnytte energien optimalt og skabe harmoni i de rum, vi arbejder i.

Det betyder også, at virksomhedens nøglemedarbejdere performer optimalt, hvis de sidder i deres egen personlige succesretning - fastsat ud fra deres fødselsdag.

Ud fra Feng Shui-principper og et energi-kompas, der inddeler bygningens lokaler i områder ud fra verdenshjørnerne, kan vi hjælpe med at skabe det bedste energiflow

Vælg den rette placering af rum - undgå rod fysisk og mentalt

Også rummenes placering i virksomheden har stor betydning, når du vil skabe funktionelle, optimale rammer.

Ligger depotrummet med et hav af papkasser, papirer og ringbind foran rummet med lederstaben eller andre nøglefunktioner? Så kan rod påvirke lederskabet og virksomhedens energi negativt. Fysisk rod giver ofte mentalt rod.

Hvor ligger virksomhedens indgang? Det spiller en afgørende rolle for potentielle kunder og samarbejdspartnere, hvordan og hvor de bliver taget imod, når de træder ind i din virksomhed. Vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige placering, så du får skabt det bedste kundeflow.

Plantegningen viser hvordan virksomhedens forskellige områder er placeret på etagen.