ARKITEKTUR DU TRIVES I

“For at bidrage til en smuk verden forener jeg mine konceptuelle og sanselige evner, for at skabe udtryk – der gør indtryk! ”
-Nanna Fog Lund
Stifter af Architexture & Designer MA

ZEN ARCHITEXTURE DESIGN ATELIER

ARCHITEXTURE er specialiseret i texture surface design. Design Atelieret forbinder arkitektur & tekstur. Ordet arkitektur refererer til ‘bygningskunst’ og textura betyder ‘sammenvævning’.
ARCHITEXTURE udvikler skræddersyede mønstre og stedsspecifikke udsmykninger med fokus på overfladers sanselige egenskaber. Designet kan tilpasses en bred vifte af materialer og overflader – lige fra silke til beton.
ARCHITEXTURE er stiftet af designer Nanna Fog Lund. Hun arbejder i krydsfeltet mellem design, interiør og kunst – og er rådgivende designkonsulent for Zen architects. Når arkitektur og design forenes fra begyndelsen, opleves en større funktionel og æstetisk helhed i slutresultatet.
NANNA FOG LUND har en velfunderet international erfaring fra designbranchen i London, Barcelona og København. Hun er uddannet fra Designskolen Kolding og fra det anerkendte Saint Martins College of Art and Design i London, hvorfra hun har en Master of Art in Textile Design.
NANNA FOG LUND´s designsignatur er tidløs æstetik.

DESIGN UDTRYK SERVICES

DESIGN PROCES SERVICES

NANNA FOG LUND