ARKITEKTUR DU TRIVES I

Fasthold dine medarbejdere ved hjælp af den rigtige kontorindretning

Indretningen af arbejdspladsen spiller en central rolle for medarbejdernes trivsel – og dermed også fastholdelsen af dem. Hos Zen architects forener vi nordisk arkitektur med asiatiske Feng Shui-principper for at skabe de optimale rammer for dine medarbejdere på arbejdspladsen.

Feng Shui bygger på principper om farver, former og materialer, og hvordan vi placerer funktioner og møbler optimalt for at skabe den bedste og mest naturlige energi.

Fleksible rammer omkring virksomheden

Vi kigger altid på den enkelte virksomhed og de behov, medarbejderne har for at trives optimalt.

På den baggrund kan vi skabe æstetiske og fleksible rammer, der:

Bevidst indretning skaber ubevidste resultater

Gennem indretningen kan vi styrke medarbejdernes kreativitet, samarbejde, udvikling og følelse af at have kontrol og blive anerkendt.

Bevidste indretningsvalg baseret på Feng Shui-principper styrker ubevidst trivsel og fastholdelsen af dine medarbejdere. For selvom Feng Shui-indretning ikke er tydelig for det blotte øje, vil det påvirke medarbejdernes underbevidsthed.

Indretning skabt til at styrke trivsel på jobbet

Medarbejderne indsamler hele tiden indtryk uden at lægge mærke til de i de arbejdsrammer, de færdes i.

Det stiller krav til placering, farver og materialevalg i indretningen. Dine medarbejdere interagerer hele tiden med arbejdspladsens omgivelser og derfor kræver det, at de rum, de opholder sig i, giver dem det bedste flow i deres jobfunktion.

Plantegningen viser hvordan virksomhedens forskellige områder er placeret på etagen.

Farvelæg efter behov

Farver påvirker ubevidst sindet. Farvevalg er derfor afgørende for, hvordan medarbejdere oplever arbejdspladsen – og farverne har betydning for de enkelte rum.

I rum, hvor medarbejderne afholder workshops kræver det andre farver end i de rum, hvor der skal være plads til fordybelse.

Gå efter materialer, der styrker medarbejderne

Hos Zen architects hjælper vi med at indrette arbejdspladsen ud fra bevidste materialevalg, der alle har forskellige egenskaber.

For trivslen på arbejdspladsen kan et godt og stærkt samarbejde være vigtigt – her er jord eksempelvis et element, der øger følelsen af stabilitet. Og derfor er det velegnet på områder for samarbejde.

jord-ark-nordisk8
Skaermbillede
postImage
PostImage
ezgif.com

Eksempler på jordelementet repræsenteret i interior ved brug af fliser,beton,teglsten og pudsede vægge